updates schmalz mannenmode te schagen

Meest recente berichten

Categorieën

Volg ons op Facebook

SCHMALZ-UPDATE-maart21

Anticipeer op de trends voor aankomende lente met de nieuwste items van Schmalz, die u ook nu al kunt dragen! Shop topmerken als State of Art, Boss of Tommy Hilfiger en maak u op voor een boeiende mix van kleuren en prints, geïnspireerd op verre, exotische plekken, afgewisseld met elegante items in neutrale tinten als gevolg van de minimalistische trend die momenteel door modeland waait. Bezoek onze winkel op afspraak en laat u persoonlijk adviseren. Wij kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen.

Schmalz-update-21feb

Nu thuiswerken inmiddels is uitgegroeid tot de norm, zijn items als makkelijk zittende broeken, overhemden, polo’s en T-shirts méér dan welkome aanvullingen op uw garderobe. De fijnste items voor een stijlvolle, maar comfortabele werkdag vanuit huis vindt u bij Schmalz! Van trendy uitvoeringen in prints tot de nieuwste, luchtige ontwerpen, perfect voor de stijgende temperaturen van aankomende week; bekijk de ideale fit via onze social media kanalen!

SCHMALZ-update-14feb

Uw favoriete items voor de winter hebben we niet alleen op voorraad bij Schmalz, maar ook nog eens tegen de scherpste prijzen! Dikke lagen sneeuw en ijs, in combinatie met een heerlijk zonnetje, zorgen voor dagen met een gouden randje zorgen en daarom kunnen we wel allemaal wat extra lagen gebruiken in de buitenlucht. Zoek niet verder en shop uw complete winterlook gewoon bij Schmalz; van warme jassen en truien tot aan stijlvolle overhemden, jeans en sokken toe. Bekijk al onze sets op social media!