De lente is hier!

De lente is officieel begonnen! De tijd die optimisme en de belofte van een nieuw begin met zich meebrengt, samen met hernieuwde creatieve energie en een hele rits aan nieuwe, fijne collecties als die van Blue Industry en Boss, speciaal ontworpen om weer deel te nemen aan het sociale leven dat we de afgelopen twee jaar zo hebben moeten missen. Kortom, alles dat u in de kast wil hebben liggen dit seizoen!

De kleding van het geweldige merk Boss is deze lente een mix van klassieke ontwerpen, naast pasvormen geïnspireerd op de wereld van honkbal en silhouetten die populair waren in de jaren '90. Verwacht hierdoor een combi van sportieve polo’s, hoodies en klassieke overhemden, allemaal in een gevarieerd kleurenpalet van (gebroken) wit, blauw, zwart, camel of fel oranje.

De collecties van Blue Industry ademen dit voorjaar een avontuurlijke sfeer uit en hebben als doel een gevoel van zorgeloosheid op te roepen. De items zijn geïnspireerd op een gevoel van ruimte, licht, frisse lucht en de natuur met onder meer veel wit, grijs, blauwe en koraalrode accenten. Met hun mix van raffinement en comfort die u normaal in sportkleding aantreft, verandert het idee dat vrijetijdskleding alleen op vakantie wordt gedragen en wil benadrukken dat u zich kunt kleden zoals u wellicht wilt leven; namelijk zorgeloos en ontspannen.