SCHMALZ TROUWEVENT

Net zoals in de reguliere mode, zijn er ieder jaar nieuwe trends te signaleren in het trouwkostuum. Schmalz Mannenmode hoopt u van inspiratie te voorzien en de keuzestress tot het minimale te beperken.

Deze belangrijke dag vergt een hoop geregel en beslissingen die moeten worden genomen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo ook over het trouwkostuum. Waar begint u? En wat zijn de mogelijkheden? Wij helpen u graag op weg!

Print is een grote trend in 2019 en dat ziet men ook terug in het trouwkostuum. De meest voorkomende en wellicht meest toegankelijke print is de ruit. Vindt u dit te saai? Dan is een bloemmotief misschien een leuke optie.

Dit jaar is groen dé modekleur. Ook trouwkostuums in verschillende tinten groen doen het erg goed. Uiteraard is het klassieke blauw nog steeds een mooie en veilige keuze. Zeker als u het pak na uw huwelijksdag wilt blijven dragen. De kleuren zwart, grijs of beige zijn ook populair in 2019. Belangrijk is dat u zich goed laat adviseren zodat u de juiste kleur vindt passend bij uw uitstraling en persoonlijkheid.

Wellicht heeft u de kleur van het pak en de keuze voor effen of print al gemaakt, Dan is het tijd om na te denken over het model en de materialen. Het driedelig kostuum is zeer succesvol dit jaar. Dit staat voor elegant, trendy en klassiek. En wanneer u toch graag iets gewaagder voor de dag wilt komen, kunt u altijd kiezen voor een gilet of stropdas in een leuke print.

De Italiaanse fit is een andere mogelijkheid. Dit kostuum heeft nauw gesneden taillelijnen en is super trendy door de slanke pasvorm. Zijde, katoen, linnen, wol. Er zijn veel materialen beschikbaar om uw kostuum helemaal naar wens te maken. Ook het jaargetijde zal hier een belangrijke rol in spelen.

Accessoires kunnen een kostuum maken of breken. Let goed op dat uw riem past bij de schoenen en laat u inlichten over de mogelijkheden voor gepersonaliseerde manchetknopen of een inscriptie in de voering van uw pak..

Bent u al op ideeën gebracht? Bezoek het trouw event van Schmalz Mannenmode op 8 & 9 maart voor uw droomkostuum volledig op maat gemaakt.