Blog bij schmalz mannenmode

Hoewel de Sopranos een onmiskenbaar meesterwerk is, is het moeilijk om in te staan ​​voor de wijde, glanzende overhemden en oversized leren jassen van enkele van de hoofdpersonages. Er zijn echter een aantal fantastische tv-shows die ook ongelooflijk mooie herenkleding als extra bonus hebben. Nu we allemaal massaal weer binnen moeten blijven, zouden we wellicht nog iets kunnen opsteken van alle extra avonden die we spenderen voor de buis. Bij deze daarom speciaal voor u een lijst van stijlvolle personages voor de nodige kledinginspiratie. Leest u mee?

Mad Men. Stijlaanvoerder Don Draper steelt nog immer de show in dit meesterwerk uit de jaren 60. Denk perfect maatwerk, hoeden, trenchcoats, sportieve geruite jasjes, marineblauwe poloshirts en lat but not least zelfs paisley-zwemshorts. Een hoogstandje van stijl dat sindsdien niet meer is geëvenaard.

Suits. Bij no-nonsense advocaat Harvey Specter draait het helemaal om het indrukwekkende business lounge-pak in kleuren als grijs, houtskool zwart of navy. Zijn overhemden zijn klassiek en ingetogen, terwijl bredere dassen bijdragen aan zijn dominante voorkomen. Misschien wel het meest verrassend is de voortdurende aanwezigheid van een gilet.

Peaky Blinders. Over gilets gesproken; deze oorspronkelijk bescheiden BBC-serie bracht een heuse stijlbeweging op gang en hoewel Tommy Shelby er in bijna alles fantastisch uitziet, zijn het de iconische driedelige pakken in tweed of ruiten, lange, opvallende overjassen met revers, petten en zakhorlogeketting kettingen die de show stelen in deze geweldige show.

Succession. Het HBO-komediedrama gebaseerd op de familie Murdoch is een welkome aanvulling op alle tv-shows met een geweldige kleermakersclub. Personage Kendall is het perfecte voorbeeld van een luxe vrijetijdskledingstijl, die ook wel bekend staat als de preppy look vandaag de dag. Licht gewatteerde bodywarmers onder sportjassen, bruin linnen en kasjmier breigoed laten zien dat kleding van topkwaliteit net zo luid schreeuwt als opzichtige merkartikelen.

The Boys. Let niet alleen op de lange jas van Billy Butcher gemaakt stevige stof en grote revers, maar ook op de opvallende overhemden met Cubaanse kraag, die bewijzen dat bloemenprints er nog steeds extreem mannelijk uit kunnen zien in combinatie met donkere items en een ruige baard.

Atlanta. Darius Epps draagt een aantal modieuze looks in de serie Atlanta. Zo ziet u in het oog springende overhemden met open kraag, rugby shirts en gepersonaliseerde spijkerjassen, welke laten zien dat een eclectische stijl geweldig staat als het met vertrouwen wordt gedragen ​​en het daarnaast de eigen persoonlijkheid uitdraagt.