BLOGnewarrivalsJULI2019

Nu de warmste hitte voorbij is – pfoe, wat was het heet –, kunt u met een gekoeld hart uitkijken naar de tijd die komen gaat. Is uw garderobe daar op voorbereid? Vrees niet, we springen heus niet gelijk naar de sober gekleurde herfst- en wintercollecties, maar we laten u graag eerst kennismaken met de fijne tussencollecties die we hebben mogen ontvangen van onder andere Hugo Boss, Calvin Klein, Blue Industry en Tommy Hilfiger.  

Deze tussencollecties zijn perfect voor afgekoelde temperaturen. Vaak zijn de items iets dikker van stof en minder zacht – zoals de zomerse pasteltinten – van kleur. Dit maakt de items perfect voor de late nazomerse avonden. Bovendien dragen de items bij aan een naadloze overgang naar het najaar. Dankzij de kleuren en het materiaal zijn items van de tussencollectie zoals een polo, hemd of trui goed te combineren met een stijlvolle bodywarmer, windjack of colbert.

Met het oog op het najaar zien we ook dat de ‘preppy outfit’, ook wel bestempeld tot het ‘nieuwe klassiek’ weer helemaal van nu is. Een polo of overhemd in combinatie met een chino? Ja hoor, het is niet oubollig maar juist hip. Kabeltruien, polo’s, Bretonse shirts, overhemden, chino’s, u mag volop mixen en matchen voor die casual chique look.

Klassieke kleuren als donkerblauw, beige, grijs en rood staan ook weer helemaal terug in de spotlights. Wilt u de look helemaal afmaken? Combineert u dan een donker bovenstuk op een beige chino broek. Voor de ultieme preppy touch knoopt u een sweater om uw nek.

Wilt u advies voor fijne tussentijdse items? Wij helpen u graag verder in de winkel!