BLOG cycleur okt

Goed nieuws voor sneaker liefhebbers onder ons: de nieuwste collectie van Cycleur de Luxe is binnen! Dit Belgische schoenenmerk vindt zijn oorsprong in de wielergeschiedenis van onze zuiderburen en de collectie zit dan ook vol met details, die verwijzen naar de fiets. Zo zijn de sneakers voorzien van opvallende strepen en worden ze gemaakt van kwaliteitsleer dat voornamelijk in Europa is vervaardigd. De modellen zijn stijlvol, comfortabel, trendy en met vrijwel elke outfit te matchen. Daarbij kunnen ze het hele jaar door. Hoe? Dat leest u hieronder.

Classic. De witte sneaker behoeft eigenlijk geen introductie meer. Simpel, immer stijlvol en perfect voor de ultieme casual look. Denk wollen mantel, sportieve trui of blouse en chino met daaronder een kraakhelder klassiek paar. Helemaal inherent aan de preppy-trend van dit moment.

Bonte avond. Brengt u graag wat kleur aan in uw outfit met een opvallende blouse, broek of trui, houdt de keuze voor uw sneaker dan neutraal om een kleurenclash te voorkomen. Met een variatie aan rustige tonen in het assortiment leent de collectie van Cycleur de Luxe zich hier uitstekend voor.

Showstapper. De sneaker is niet voor niets al tijden favoriet onder veel mannen. Een mooi paar mag dan ook gezien worden. Om te voorkomen dat die van u worden opgeslokt door uw broek, kiest u voor een nauwsluitende pantalon, jeans of chino boven deze veelzijdige stappers.

Smart casual. Sneakers draaien al zo lang mee dat we inmiddels misschien wel van een cultuur- in plaats van modeverschijnsel mogen spreken. Ze brengen ons van werk tot aan de kerk en kunnen tegenwoordig zelfs met gemak onder een pak. Dit maakt uw outfit formeel alsook toegankelijk en vlot. Investeer wel in een classy, leren paar en laat afgetrapte exemplaren in de kast.