SCHMALZ BLOGOKT19

Benieuwd naar het laatste nieuws op het gebied van mannenmode? Schmalz zet de top 5 trends voor deze herfst en winter voor u op een rij zodat u geheel in stijl het najaar tegemoet gaat.

1. Kleuraccenten. Hoewel het najaar veel aardetinten laat zien, geven we deze herfst en winter de voorkeur aan iets meer kleur. Zo kunt u klassieke basistinten makkelijk combineren met krachtige statement kleuren. Denk hierbij aan kleuren zoals geel, rood, blauw en groen. Vergeet ook zeker niet de zeer populaire bruinkleuren waaronder roestbruin, donker gebrand oranje en camelbruin.

2. Gewatteerde jacks. Geen winter trotseert u zonder een geschikte winterjas. Deze dient zowel warm en comfortabel als stijlvol en modieus te zijn. Laat de huidige trend daar nu net op inspringen! Warme gewatteerde jassen zijn ook dit najaar weer zeer in trek. Het liefst lang én ietwat oversized! Tevens zien we ook laag-op-laag! Zo zien we het volgende voorbeeld voorbijkomen: Een stoer leren jack met daarover een klassieke mantel. Koud krijgt u het zo zeker niet!

3. Gebreide truien met een ronde hals of met een hoge col én sweaters. Ook hierbij geldt weer de regel: graag in kleur! Heerlijk warm en comfortabel, ideaal voor komende winterdagen!

4. Het ‘nonchalante’ maatkostuum. Zo mag het overhemd bijvoorbeeld vervangen worden door een trui en is een das optioneel. De blazers zijn vrij lang en hebben iets grotere schouders en de broeken zijn iets wijder en vallen veelal netjes op de schoen. Dit najaar is naast de klassieke kleur blauw ook bruin zeer in trek evenals ruiten en krijtstreep.

5. Logoprints. Aan verlegen zijn doen we dit najaar niet, dus laat vooral zien welk merk u draagt! Een trui met het logo van Tommy Hilfiger? Wij zeggen: in stijl het najaar in!