SCHMALZ GIFTS

Shop nu bij Schmalz Mannenmode de leukste cadeaus voor in uw schoen of onder de kerstboom! Wij hebben kleine doch essentiele items voor u uitgezocht om makkelijk en snel in te kunnen slaan én weg te kunnen geven.

Sock my Feet: De basis van uw outfit! Deze sokken zijn echter alles behalve basic. Ze zijn uitgesproken, opvallend en gewaagd. Met de unieke geprinte sokken van ‘the sockmaker’ Sock my Feet benadrukt u uw identiteit. Geen allegaartje van sokken die allemaal op elkaar lijken, maar een overzichtelijke en interessante collectie. Durft u het aan?

‘A statement of style’ met State of Art: Geef uw outfit net dat beetje extra door uw outfit te combineren met passende accessoires. Een sjaal is een uitstekend item om uw outfit wat op te frissen. U kunt een sjaal op diverse manieren dragen. De European knot is de meest populaire knoop waarbij u de sjaal in de lengte dubbelvouwt en de losse uiteinden door de lus haalt. Tegenwoordig zien we ook dat de klassieke traditionele stijl het zeer goed doet. Bij deze methode hangt u de sjaal losjes om uw nek met de uiteinden zichtbaar getoond.

Niet langer is een riem alleen noodzakelijk om het afzakken van een broek te voorkomen maar ook om representatief voor de dag te komen. Immers laat u zien dat u ook over de kleinste details nadenkt. Schuchard & Friese (SF) maakt riemen van de hoogste kwaliteit. Hierbij draait het allemaal om liefde voor detail, van het begin tot het einde. Pure vakmanschap, inch by inch.

Bekijk nog meer moois in onze winkel en laat u adviseren voor komende feestdagen!