SCHMALZ-BLOGJUNI21-min

Met de warmere maanden in het verschiet kunnen we eindelijk uitkijken naar wat welverdiende zonneschijn en buitenavonturen. Na maanden van strenge beperkingen belooft het een seizoen als nooit tevoren te worden en dat is terug te zien in onze nieuwste collecties. Frisse looks, lichte tinten, gestroomlijnde silhouetten en tal van kleurrijke prints; dit zijn de trends van de zomer van 2021!

Minimalistische kleuren als wit, crème, ivoor en ecru zijn nog altijd overal deze zomer, waardoor u het seizoen met een schone lei begint. Een zomers pak in beige tinten in combinatie met een wit overhemd is altijd goed. Voegt u graag wat kleur toe, begin dan met een pasteltint. Niet alleen zijn deze zachte tonen rustgevend voor het oog, ze combineren ook erg mooi met de neutrale trendkleuren van dit jaar.

Voorbij zijn de dagen dat bloemen beperkt waren tot de garderobe van een vrouw. Een smaakvolle bloemenprint is een perfecte manier om wat vrolijkheid aan uw outfits toe te voegen. Daarbij zijn er talloze manieren om dit patroon te stijlen. Van combinaties met een chino of short tot zwembroek of open gedragen over een T-shirt; dit overhemd maakt van elke look een statement.

De klassieke polo is zo oud als de weg naar Rome, toch hebben ontwerpers hem in de afgelopen periode opnieuw uitgevonden doormiddel van het gebruik van verrassende materialen, onverwachtse details en frisse kleuren. Het resultaat: talloze nieuwe manieren om dit geliefde item te stijlen, zowel smart als casual en daarom een absolute een must is voor uw garderobe.

Na het afgelopen jaar, waarin we massaal een hernieuwde waardering hebben gevonden voor de natuur en het buitenleven, is het niet verwonderlijk dat functionaliteit en mode dichter bij elkaar zijn komen te liggen. Utiliteitskleding is daarom nog altijd een grote trend. Denk aan opvallende zakken, ritsen en op werkkleding geïnspireerde details.

Er was een tijd dat een té korte broek op veel kritiek kon rekenen. Net als zoveel andere vanzelfsprekendheden behoort dat tot het verleden. De korte broek is in! En met kort bedoelen we: kort, tot ver boven de knie. Wie het aandurft combineert hem hetzelfde als de ‘normale’ short, maar voegt met deze nieuwe lengte een vleugje eigenzinnigheid aan de look toe.