blog schmalz mannenmode

Welk item maakt uw outfit compleet? Een stijlvolle blazer, natuurlijk! Een echte wardrobe essential. Een blazer is niet alleen perfect business wear, maar ook een zeer geschikt vrijetijdsitem. Simpel met een zakelijke touch. Belangrijk voor een mooie blazer is de hoogwaardige afwerking. Dit moet goed passen bij uw figuur. Het is aan te raden om meerdere items in uw garderobe te hebben om te variëren in stijlen en materialen. Elke dag een nieuwe look!

Casual
Blazers zijn er in verschillende kleuren, materialen en modellen. Een blazer is een los mode-item waar u officieel geen passende broek bij draagt en geschikt is voor elke gelegenheid. Voor een casual look draagt u een blazer met een stoere denim en sneakers van La Coste eronder. U kunt er eindeloos mee combineren! Het is niet nodig om een overhemd onder uw blazer te dragen. Draag een basic shirt of een coltrui voor in het najaar. Wilt u een uitdagende look creëren? Ga voor een gekleurde blazer of een opvallend dessin.

Formeel
De basiskleuren blauw, zwart en grijs mogen zeker niet ontbreken in de garderobe van de moderne man. Als u toch voor de veilige kleuren kiest, geef er een twist aan en draag dit met een t-shirt in een opvallende kleur. Combineer de blazer met een nette donkere chino en stijlvolle leren mocassin van Melik. Creëer uw eigen kledingstijl. Om uw look zakelijk te maken combineert u dit met een overhemd en een pullover. Een extra toevoeging is een sjaal. Draag de sjaal nonchalant over uw blazer heen of maak een lus in de sjaal, zodat uw nek warm blijft.

Heren, er bestaat voor elke gelegenheid en persoonlijke smaak wel een geschikte blazer. Welke stijl past bij u?