hdr merken

JOOP!

A Winter Affair

Onder de slogan ‘A Winter Affair’ is de JOOP! koppel verlaat de drukte van de stad deze herfst / winter 2020/21 en trekt naar de hotspots te midden van de toppen van de Alpen. Lange wandelingen door de natuur, een weekend voor twee of feesten met vrienden – de nieuwe JOOP! collectie biedt mode voor alle gelegenheden.

Tegen de achtergrond van fascinerende landschappen en adembenemende panorama’s worden speciale momenten in het leven gecultiveerd en gevierd. Buiten, maar ook binnen bij het vuur, aan de bar of samen tafelen, de JOOP! man kiest voor casual en toch opvallende looks uit de nieuwe JOOP! Collectie en is perfect gestyled voor elke gelegenheid.

JOOP! Dynamische productenJOOP dynamische producten
JOOP! Trendrapport heren herfst / winter 2020/21
De legendarische JOOP! cornflower-logo onthult een nieuw ontwerp voor het tweede seizoen en vormt een creatieve verbinding met de Dynamic Products by JOOP! Korenbloem en comfort staan ​​centraal. Onderhoudsvriendelijke eigenschappen en kreukvastheid domineren ook dankzij betere productprestaties, zoals indrukwekkend bewezen door de JOOP! bijvoorbeeld een dynamisch overhemd – een must-have voor elke garderobe. Zeer ademende, sneldrogende 3D-stretch kenmerkt ook dit innovatieve overhemd.

Pakken zijn modern en stijlvol in een mix & match-look – soms sportief met een joggingbroek, soms elegant en formeel met een pantalon. Buitenstoffen onthullen een samenspel van zachte wolmengsels en jersey, wat een sportief karakter benadrukt. Elastische voering garandeert flexibiliteit en comfort.

De bovenkleding richt zich ook op flexibiliteit met ultralichte, comfortabele stretchstoffen. Het laatste hoofdstuk van dit stijlvolle verhaal bevat jerseystukken voor de perfecte finishing touch van de casual look. In ons hectische leven van alledag en vooral tijdens reizen, blijken de Dynamic Products onmisbare metgezellen te zijn die uitblinken in prestaties en eenvoudige bediening.

De nieuwe JOOP! Korenbloem komt voor in verschillende productgroepen. Een ander nieuw element is een dynamische korenbloemprint in een grafische, lineaire compositie gemaakt door de JOOP! ontwerpgroep. De JOOP! merkbelettering en korenbloemmotief smelten samen tot een vaardige, creatieve symbiose.

De dessins zijn te vinden op breigoed als jacquardpatronen en als flockprints op jersey. Het bestaande schaakbordpatroon blijft voorkomen. Dit geeft de capsulecollectie Dynamic Product een moderne boost met seizoenshints.

placeholder
placeholder